Uwaga na Autopay

Witajcie,
wczoraj się najadłem strachu i to nie małego, wszystko dobrze się prawie zakończyło (prawie bo sprawa w toku).
Jedyny pozytyw tego zdarzenia to to, że na wirtualnej karcie nie było środków, ale do rzeczy…

Siedzę sobie spokojnie przed TV a tu info z apki banku, że nie mogą pobrać opłaty, sprawdzam o co chodzi a tam 46 zł za przejazd autostradą A4 Katowice - Kraków (Balice). Tu zaczyna się stresowa akcja - czy może ktoś przywłaszczył sobie moje auto?!

W 6 minut byłem ubrany i w garażu, na szczęście auto jest na swoim miejscu :slight_smile: .

Teraz kwestia wyjaśnienia sprawy bo przecież będą próbować to ściągnąć i jeszcze “jestem im dłużny”.

Dzisiaj rano dzwonię, a Pani mnie ze spokojem informuje, że takie sytuacje się zdarzają, że mógł zawieść ich system videotoll, zwróci się do zarządców bramek bo oni mają dostęp do zdjęć i może to potrwać kilka dni roboczych.

Idąc za ciosem sprawdziłem historię i się okazało, że 18.12.2022 też mi pobrało 10 zł - a mnie tam nie było - ale to już historia i oni nie będą mieć takich nagrań…

także, jeśli korzystacie albo kiedyś się rejestrowaliście sprawdźcie swoją historię.

2 polubienia

Sprawa rozwiązana, bez wyjaśnień, bez przepraszam …

Nie polecam :rofl:

1 polubienie